Til hovedinnhold
A A
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oppvekst og utdanning

Kompetansenettverket jobber med å definere fremtidens skole samt sikre at elevene har digitale hjelpemidler som bidrar til læring.

Les mer

Informasjonssikkerhet

Kompetansenettverket jobber med spørsmål rundt informasjonssikkerhet og personvern i kommunene. Sakene som skal behandles handler i utgangspunktet ikke om teknikk, men om å få på plass nødvendige avtaler og tilrettelegge rutiner, i tillegg til holdningsskapende arbeid hos ansatte i kommunen.

Les mer

Helse og omsorg

Kompetansenettverket evaluerer hvordan IKT kan utnyttes for å sikre gode, helhetlige helse- og omsorgstjenester for innbyggerne.

Les mer

Sak og arkiv

Kompetansenettverket ser på hvordan kommunene kan ta imot, behandle og arkivere informasjon på en smartere og sikrere måte gjennom økt digitalisering.

Les mer

Økonomi, HR og lønn

Kompetansenettverket er involvert i felles ERP-løsninger for kommunene og jobber for felles ressursutnyttelse på tvers.

Les mer

Plan, bygg og geodata

Kompetansenettverket for fagområdet Plan, bygg og geodata jobber for å finne felles digitale løsninger for DDV-kommunene innenfor arbeidsområder som: byggesaksbehandling […]

Les mer

Digital dialog

Nasjonale føringer sier at innbyggere og næringsliv skal få et digitalt førstevalg for kommunikasjon med forvaltningen. Kompetansenettverket for digital dialog arbeider […]

Les mer

Om oss

DDV er et IKT-samarbeid med målsetting å medvirke til god offentlig service og effektiv tjenesteproduksjon i våre eierkommuner.

Siste fra aktuelt