952 97 000 hjelp@ddv.no

Personvernerklæring

Hvem er vi?

Vår nettstedsadresse er: htts://www.ddv.no
Vår adresse er: Hestehaven 2a, 4520 Lindesnes
Øvrig kontaktinformasjon – klikk på menypunktet Kontakt oss.
Vårt organisasjonsnummer er: 914 006 813
Daglig leder er Odd-Lasse Worum
Styreleder er Olaf Eikeland
Personvernombud for DDV er Guro Gidske – klikk på menypunktet Personvernombud for å finne informasjon om henne, inkludert kontaktinformasjon.

Personopplysninger

DDV samler ikke inn noen personopplysninger fra besøkende til våre nettsider. Vi benytter oss ikke av noe analyseverktøy som samler inn informasjon om besøkende på våre sider. Vi har ikke åpnet for kommentarer på innlegg eller mulighet for å opprette en brukerkonto på våre sider. Det er ikke mulig å laste opp filer til våre sider. Vi benytter oss ikke av noe kontaktskjema på våre sider.

Informasjonskapsler

Vi benytter oss kun av én informasjonskapsel (cookie), og det er i forbindelse med start av en chat-samtale med oss, men den brukes kun for å huske hvor man er i samtalen, slik at man kan navigere internt på nettsidene våre uten å måtte starte dialogen på nytt.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.